Over Proffix

Als het echt goed moet zijn!

Proffix levert producten voor de professional in de bouw, industrie, installatie en renovatie. Bij ons kan je terecht voor alle producten die je als professional nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Of je nu gereedschap, machines, ijzerwaar, werkkleding, verf, transportmiddelen of onderhoudsartikelen nodig hebt, de kans is groot dat je het bij ons gaat vinden voor een scherpe prijs. We hebben de bekende merken als Makita, Dewalt, Festool, Soudal, Klingspor, maar ook de minder bekende merken. Wij streven ernaar een aansluitend aanbod te bieden voor elke professional.

Waar staat Proffix voor?

Proffix is een verlengde van uw organisatie. Onze klanten bellen ons op, laten ons weten wat ze nodig hebben en wij zoeken de juiste producten voor scherpe prijzen.

U kunt u focussen op uw werk en wij regelen de inkoop en leveren op locatie. Of u kunt het afhalen in de winkel.

Heeft u behoefte aan technische materialen, zoals gereedschap, bevestigingsmateriaal, schakelmateriaal, schuurpapier, freezen, boren, handgereedschap, electra, verf, bedrijfskleding, je kan het zo gek niet bedenken of Proffix heeft het en hebben we het niet, dan halen we het voor u uit.

Proffix verkoopt (bijna) alles, alleen moeten we het soms nog even zoeken.

Onze merken