Proffix: de externe inkooporganisatie voor jouw bedrijf!

Herken jij één van onderstaande problemen?

  • Irriteer jij je vaak eraan dat je niet de juiste materialen op voorraad hebt?
  • Moet jij vaak nog iemand naar de winkel sturen of zelf naar de winkel gaan omdat de werkmannen anders niet verder kunnen met werken?
  • Ben jij veel tijd bezig met het vinden van de juiste producten tegen de scherpste prijs?
  • Wil jij eigenlijk liever met andere zaken bezig zijn dan inkoop van materialen?

Hoe groter je onderneming wordt hoe belangrijker het is om processen efficiënt te laten verlopen, zodat jij je kan bezig houden met de taken die echt belangrijk zijn, taken die voor extra omzet zorgen ipv jou geld kosten?

Dan ben je niet de enige.

Dat is de reden dat veel van onze klanten ervoor kiezen om hun inkoopprocessen te optimaliseren en de gewenste voorraad inzichtelijk te maken en de voorraad verbruiksmaterialen door Proffix op orde te laten houden.

Hoe werkt het?

Wij bespreken samen met jou de knelpunten en brengen jouw wensen in kaart. We stellen een plan op wat jouw knelpunten oplost en we bekijken hoe wij aan jouw wensen tegenmoet kunnen komen.

Eigenlijk zorgen wij er gewoon voor dat jij een extra inkoper en magazijnier hebt binnen jouw organisatie, zonder dat ze bij jouw op de loonlijst staan.

KLANTEN DIE JE VOOR GINGEN…..

Wij doen dit al jaren voor diverse klanten en die geven aan dat ze door onze samenwerking meer tijd hebben gekregen om bezig te zijn met de acquisitie, het krijgen van nieuwe opdrachten, ze hebben meer tijd om aan het bedrijf te werken ipv in het bedrijf.

Wil jij er ook achter komen of wij iets voor jou kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen op een moment dat het voor jou uitkomt.