Machineverhuur (voorwaarden)

  • Huurders dienen zich te legitimeren met een geldig paspoort, rijbewijs of ID-kaart
  • Al onze tarieven zijn in euro en inclusief 21% BTW, exclusief brandstof/slijtage/schoonmaakkosten.
  • Zondag word berekend als huur-dag.
  • De machines die u huurt moeten schoon en in goede staat weer worden teruggebracht. Is dit niet het geval dan zijn wij genoodzaakt reinigings- en/of reparatiekosten in rekening te brengen
  • Op al onze transacties inzake verhuur, verkoop, werkzaamheden en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing (terug te vinden op onze site www.proffix.be)

Brandstof – Borg – Slijtage – Schoonmaakkosten

Bij al onze motor machines leveren wij zelf de brandstof. Wij maken gebruik van Aspen 2t en Aspen 4t brandstof, om zo de levensduur van de machines te verlengen en de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken. We verrekenen het brandstofgebruik op uw factuur.

Wij hanteren op al onze motor aangedreven machines een minimale borgsom van € 75,-. Als de machine in de goede staat wordt terug aangeleverd wordt het bedrag van de borg aan u terug betaald.

Brandstofprijzen zijn dagprijzen en worden wekelijks aangepast.

Schoonmaakkosten worden verrekend in verschillende categorieën. Dit is aangepast aan de machine of het gereedschap, maar ook aan hoe de klant het product retour geeft.

Bij machines met diamantbladen of boren wordt vooraf het diamant gemeten, na het gebruik nogmaals. Uw gebruikte slijtage word per mm op uw factuur vermeld.

Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.